marime text:

Doi traficanti care au adus in tara 100 de kilograme de droguri au fost retinuti/ VIDEO CU FLAGRANTUL POLITIEI

Doi bucuresteni, leaderii unei grupari specializata in trafic international de droguri, au fost retinuti, dupa ce au fost prinsi cu 4,3 kilograme de hasis.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In ultimii trei ani, reteaua condusa de cei doi a adus din Maroc peste 100 de kilograme de droguri, care au fost vandute apoi in tara.
 
Cei doi tineri care coordonau reteaua de traficanti sunt din Bucuresti si au 28, respectiv 33 de ani.
 
Ofiterii antidrog au desfasurat, joi noapte, o actiune complexa pe traseul Ploiesti - Bucuresti, iar in zona Piata Victoriei din Capitala, au fost prinsi in flagrant suspectii, in timp ce transportau aproximativ 4,3 kilograme de hasis pe care, in aceeasi zi, l-au introdus-o ilegal in tara.
 
Din cercetari a rezultat ca, in ultimii trei ani, suspectii au procurat din Maroc, au transportat, au introdus in tara si au vandut pe piata de consum peste 100 de kilograme de hasis.
 
 
Cei doi au fost retinuti si vor fi prezentati in fata judecatorului cu propunere de arestare preventiva pentru trafic international de droguri de risc.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu