marime text:

Doi morti si cinci raniti in Constanta, dupa ce un BMW a intrat pe contrasens

Moartea i-a luat intr-o secunda pe doi tineri, care circulau cu masina pe o sosea din Constanta. Dintr-o cauza inca necunoscuta, soferul a pierdut controlul si a intrat pe contrasens. Alte cinci persoane au ajuns la spital.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Autoturismul de la care a pornit tragedia iesea din Constanta si se indrepta spre Valu lui Traian. Nimeni nu intelege de ce soferul nu a mai putut stapani masina, mai ales ca soseaua nu era acoperita cu gheata. Autovehiculul a patruns pe contrasens, unde a acrosat un microbuz, dupa care a lovit un alt automobil.

Soferul masinii care a patruns pe contrasens - in varsta de 26 de ani - si amicul lui, de 18 ani, aflat pe scaunul din dreapta, au pierit pe loc. Inca doi prieteni si alte trei persoane din autoturismul in care au intrat au ajuns la spital.

Medicii spun ca ranitii sunt in afara oricarui pericol vital. Pentru ceilalti doi tineri, familiile fac pregatiri de inmormantare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu