marime text:

Doi frati si tatal lor, batuti si taiati cu sabia, dupa ce unul dintre baieti i-a cerut numarul unei fete de 14 ani!

Un barbat si cei doi fii ai sai au fost victimele unui atac de o violenta extrema, langa Tirgoviste. I-au inconjurat patru indivizi, pe malul Dambovitei si i-au snopit cu lovituri de pumni si picioare. De parca nu era de-ajuns, unul dintre batausi l-a lovit cu o sabie pe tatal baietilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi baieti, impreuna cu un amic, se aflau la scaldat. S-au intalnit cu o fata de 14 ani si unul dintre ei i-a cerut numarul de telefon.

Intre timp, si-a facut aparitia fratele adolescentei, pus pe scandal. Acesta si-a chemat in ajutor mai multi prieteni, cu gandul sa-i bata pe cei trei indrazneti. Cei doi frati au apucat sa-si sune si ei tatal. Insa parintele lor n-a reusit sa potoleasca scandalul - s-a pomenit el insusi luat la bataie. Pe el, agresorii l-au batut si mai rau decat pe tineri.

Barbatul a ramas internat in Spitalul judetean din Targoviste. Si el, si sotia lui se tem sa-si mai lase baietii afara, de frica scandalagiilor din satul invecinat
 
Politistii i-au identificat pe atacatori. Fiecare dintre batausi risca sa stea 5 ani dupa gratii, daca judecatorii ii vor gasi vinovati.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu