marime text:

Doi frati care voiau sa-si omoare tatal l-au ucis pe varul acestuia!

Victima fara nicio vina a cazut un barbat de 51 de ani, din Vaslui, in confruntarea dintre doi tineri si tatal lor. Omul a sfarsit sub o lovitura de secure, dupa o bataie crunta primita de la cei care ii erau nepoti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.N-a facut decit sa le ceara baietilor sa potoleasca, in timp ce ei se certau aprig cu parintele lor si a platit cu viata pentru indrazneala.

Cei doi suspecti au 18 si respectiv 22 de ani si sunt frati dupa tata. Dupa ce l-au lovit pe unchiul lor, dau acum vina unul pe altul pentru crima. Procurorii i-au retinut pentru omor si incearca sa stabileasca exact vinovatia fiecaruia.  

Cei doi erau prea beti ca sa isi dea seama. E singura explicatie pe care o gasesc satenii la cele intamplate.


Tinerii, din localitatea Rafaila, s-au luat la cearta cu tatal lor din te miri ce si au inceput sa-l loveasca. Speriat de moarte, omul a reusit cu greu sa scape din miinile lor si s-a refugiat acasa la varul sau. Baietii au venit dupa el si au inceput sa strige furiosi din drum, catre ambii barbati mai in virsta, aflati in casa. Tatal lor a ramas ascuns.

Barbatul de 51 de ani si-a facut insa curaj si a iesit, cu gand sa-i potoleasca pe tineri cu vorba buna. N-a apucat sa le spuna mai nimic, pentru ca agresorii s-au si napustit asupra lui. L-au batut cu pumnii si picioarele, apoi l-au lovit cu o secure. Vecinii au chemat Salvarea, dar n-a mai fost nimic de facut pentru victima.

Tatal baietilor nu-si revine din soc. Era cat pe ce sa cada chiar el sub loviturile baietilor sai. A scapat, dar si-a vazut varul ucis.

Victima era om gospodar si linistit, spun satenii. 

Ambii tineri risca sa stea la inchisoare 20 de ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu