marime text:

Doi bucuresteni si-au facut in casa plantatie de canabis - VIDEO CU FLAGRANTUL POLITIEI

Politistii au descoperit intr-o locuinta din Bucuresti o cultura ilicita de canabis si instalatii folosite pentru plantatie. Doi tineri suspectati ca detin aceasta cultura au fost retinuti pentru trafic de droguri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Un tanar de 21 de ani si partenera lui de 26 de ani, ambii din Bucuresti detineau aceasta plantatie in scopul vanzarii produselor obtinute.

Plantatia era formata din 17 plante mature de canabis, ce depaseau 2 metri inaltime, incaperea in care acestea erau tinute fiind dotata cu aparate si instrumente specifice, respectiv lampi cu intensitate mare, termometre, hidrometre, sistem de ventilatie si altele.
 
Cei doi au declarat ca semintele de canabis au fost cumparate din Canada, de pe internet, initial cultura fiind formata din aproximativ 50 de plante.
 
Cei doi au fost retinuti si dusi in fata procurorilor DIICOT, care au decis retinerea pentru 24 de ore. Urmeaza sa fie prezentati la instanta cu propunere de arestare preventiva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu