marime text:

Doi barbati din Tandarei, arestati. L-au lovit pe politistul care voia sa le amendeze fratele!

Doi barbati din Tandarei, judetul Ialomita, in varsta de 30 si, respectiv, 26 de ani, au fost arestati preventiv pe 29 de zile pentru de ultraj, dupa ce, nemultumiti ca fratele lor de 19 ani urma sa fie sanctionat contraventional pentru o abatere la regimul circulatiei rutiere, au lovit un politist.
Doi barbati din Tandarei, arestati. L-au lovit pe politistul care voia sa le amendeze fratele!

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita, o echipa de politie rutiera aflata in serviciul de supraveghere si control al traficului rutier in zona centrala a orasului a oprit pentru verificari un motoscuter condus de un tanar de 19 ani, insotit de un altul, ambii fara casca de protectie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Imediat, in zona si-au facut aparitia aproximativ 35 - 40 de persoane, rude sau cunoscuti ai celor doi, ce se aflau la o terasa in apropiere si care, prin comportament si atitudine, incercau sa ii intimideze pe politisti in luarea masurilor legale. Pentru a evita degenerarea situatiei, cei doi ocupanti ai mopedului au fost invitati la sediul Politiei aflat la aproximativ 40 de metri, acestia conformandu-se. Dupa intrarea celor doi in sediul institutiei, insotiti de tatal conducatorului scuterului, prin surprindere si fara vreun motiv, unul dintre fratii tanarului de 19 ani l-a lovit pe unul dintre politistii rutieri, aflat la o distanta de aproximativ cinci metri, cu pumnul in tampla", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Ialomita, inspector Daniela Salaoru.

Potrivit sursei citate, alti doi politisti, martori la incident, l-au imobilizat pe agresor si, in timp ce il duceau in sediul Politiei, au fost impiedicati decatre celelalte persoane sa isi desfasoare activitatea.

"Pentru intimidarea si dispersarea grupului de agresori, agentul de Politie Rutiera a executat un foc de avertisment in plan vertical cu pistolul din dotare, imediat toti cei implicati parasind zona in fuga. In aproximativ 45 de minute de la incident, ca urmare a activitatilor desfasurate, cei doi agresori au fost identificati si condusi la sediul Politiei Orasului Tandarei pentru cercetari", a mai declarat purtatorul de cuvant al IPJ Ialomita.

Ulterior, cei doi barbati au fost prezentati magistratilor care au dispus arestarea preventiva pe 29 de zile pentru ultraj, in prezent fiind dusi in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu