marime text:

Doctorita care cerea spaga de la toata lumea - castiga chiar si 40.000 de lei pe zi!

O doctorita de la Casa de Pensii Botosani a fost retinuta de procurori pentru luare de mita. Femeia face parte din Comisia de Evaluare a Capacitatii de Munca si din aceasta pozitie ar fi pretins bani de la invalizii care veneau la control.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A reusit astfel sa adune sume impresionanate de bani. Alaturi de doctorita, politistii i-au audiat si sotul, asistenta si inca un complice.

Anchetatorii sustin ca doctorita cerea spaga de la toti cei care-i calcau pragul. Cine refuza era pus pe drumuri cu lunile ori primea aviz negativ. Astfel, reusea sa stranga, impreuna cu complicii ei, chiar si 40.000 de lei intr-o zi buna.

Cereau minim 500 de lei pentru un aviz favorabil, dar in unele cazuri ridicau suma mult mai sus. In plus, primeau chiar si produse alimentare. Procurorii au organizat un flagrant, in urma unui denunt si asa au retinut-o marti seara pe femeia de 52 de ani.

Acuzatia de luare de mita in forma continuata nu este totul. Oamenii legii sustin ca au probe pe baza carora ii vor acuza pe suspecti ca fabricau dosare pentru pensii de invaliditate.

Conducere Casei de Pensii crede ca doctorita a facut totul in ultimii doi ani, cand au tot primit reclamatii pe numele ei, dar abia acum plangerile au ajuns si la procurori.

Pana la terminarea anchetei, activitatea cabinetului medical din cadrul Casei de Pensii Botosani a fost suspendata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu