marime text:

Doar musculatura puternica l-a salvat pe interlopul Puiu Mironescu de la moarte

Cu trupul sfarmat de fracturi si craniul zdrobit, Puiu Mironescu ar fi fost un om mort acum, daca nu avea o constitutie fizica robusta. Asta spun medicii, care sunt convinsi ca numai musculatura puternica i-a ferit organele interne de rani fatale.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Interlopul batut este internat in prezent la Spitalul de Urgente din Iasi. Medicii ortopezi il vor opera, joi, pentru o parte din fracturile de la maini si picioare, iar interventia ar putea sa dureze in jur de noua ore. Ulterior, va urma o alta operatie, pentru restul fracturilor. Abia dupa aceea chirurgii vor trata si craniul zdrobit, mai sus de ceafa.

Doctorii cred ca, in ciuda unei recuperari dificile, barbatul se va pune pe picioare, dupa ce a trecut pe langa moarte.

Ancheta in acest caz bate pasul pe loc deocamadata. Politistii nu au reusit inca sa stabileasca cine sunt cei care l-au atacat pe Mironescu si nici macar daca au fost patru sau cinci la numar.

Cum victima nu le-a putut retine figurile din cauza intunericului si a potopului de lovituri, singurul care ar putea da informatii este soferul masinii din care au coborat agresorii. Doar el a fost arestat deocamdata, insa nu colaboreaza cu oamenii legii.

Barbatul a negat ipoteza politistilor, ca ar fi fost pus sa il bata pe Mironescu si a tratat evenimentul ca pe un banal accident de circulatie. Este totusi cercetat acum pentru tentativa de omor.

Anchetatorii cred ca atacul a fost comandat de la Piatra Neamt. Cel desfigurat in bataie este cercetat pentru complicitate la omor in dosarul Mararu, un interlop impuscat la sfarsitul anului trecut, intr-o cafenea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu