marime text:

Divort incheiat cu razboi! Isi scoate nevasta si fiica in strada, cu politia

Dragostea s-a transformat in ura napraznica intr-o familie din Maramures, iar divortul intre doi soti a ajuns un razboi ce pare fara sfarsit. Ultimul episod s-a consumat marti: barbatul a obtinut printr-o sentinta judecatoreasca dreptul de a-si evacua sotia, fiica si soacra din casa unde locuisera impreuna, insa femeile au facut un adevarat lant uman in fata proprietatii si au reusit sa le tina piept celor zece politisti veniti sa le goneasca.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sotii Gagea au divortat in urma cu sapte ani si de atunci s-au judecat fara intrerupere pentru casa unde pe vremuri au stat impreuna, in armonie si intelegere. Instanta i-a dat castig de cauza barbatului, intrucat a dovedit ca el este acela care a construit-o.

Dimineata, la ora 10.00, un executor judecatoresc s-a prezentat, pentru a treia oara in ultimele saptamani, la usa familiei Gagea, ca sa le evacueze pe femei. De data aceasta a aparut cu zece politisti.

Poate intimidati de camerele de luat vederi, politistii nu au folosit forta ca sa le scoata din casa pe cele trei femei. Oricum, insa, acestea spun ca nu vor renunta cu niciun chip la gospodarie, mai ales ca terenul de sub ea este al soacrei barbatului, iar imbunatatirile pe care acesta sustine ca le-ar fi adus in timp, le-a facut impreuna cu fosta sa sotie.

Ele nu inteleg cum de instanta i-a dat barbatului castig de cauza. Se vor alege acum cu o amenda pentru ca s-au opus executarii unei sentinte judecatoresti, dar data viitoare oricum nu vor sacapa de evacuare. Executorul le-a promis ca va veni insotit de jandarmi, ca sa puna legea in aplicare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu