marime text:

Distractia unor tineri din Galati: se plimbau cu masina si impuscau trecatorii!

Cu un pistol scos pe geamul masinii, cativa tineri din Galati au bagat spaima in trecatori. Ii amenintau cu arma si pe o tanara chiar au impuscat-o, cu pistolul cu aer comprimat. Femeia a retinut numarul masinii si a sunat imediat la 112, punandu-le politia pe urme.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Jandarmii au plecat imediat in cautarea masinii in care se aflau cei patru tineri. Dupa aproximativ o jumatate de ora de cautari, au identificat autoturismul si i-au surprins chiar in momentul in care, in joaca, isi amenintau cu pistolul un prieten aflat pe strada.

Cei patru tineri cu virste cuprinse intre 20 si 26 de ani au fost audiati ore in sir. Cel care a tras cu pistolul este cercetat acum pentru ca a manevrat  fara drept o arma. La randul sau, proprietarul pistolului este cercetat pentru ca si-a lasat prietenul sa foloseasca arma. Cei doi risca sa stea si cateva luni la inchisoare, daca magistratii nu vor fi indulgenti.

Ancheta este inca in curs, iar dosarul va fi inaintat procurorilor si judecatorilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu