marime text:

Acuzat de implicare in furtul unor masini de lux, Margaritescu a fost eliberat pentru ca e fotbalist!

Andrei Margaritescu, jucatorul lui Dinamo, n-a ajuns in celula pentru ca joaca fotbal. Altfel, ar fi fost arestat, dupa cum reiese din motivarea instantei, care a decis cercetarea lui in libertate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fotbalistul stia ca masina pe care a cumparat-o este declarata furata si a vrut sa o vanda in Moldova, se arata in acelasi document. Margaritescu a fost retinut saptamana trecuta pentru 24 de ore, intr-un dosar privind furtul unor masini de lux.

"Faptul ca inculpatul cunostea situatia autoturismului rezulta din declaratiile coinculpatului Catalin Teodor Baleanu, care l-a ajutat pe acesta sa inmatriculeze autoturismul in cauza la IPJ Arges pe numele sau" - e doar un pasaj din motivarea instantei.

Tot din acest document rezulta ca Margaritescu planuia impreuna cu un complice sa vanda masina in Republica Moldova.

In urma perchezitiilor politistii au gasit si o procura notariala prin care dinamovistul il imputernicea pe Baleanu sa vanda bolidul.

Instanta a hotarat totusi sa-l lase in libertate ca sa nu ii distruga si cariera de fotbalist, motivand ca joaca intr-un campionat in desfasurare.

Alaturi de numele lui Margaritescu in acest dosar apare si cel al fostului portar Cristi Munteanu. Cei doi ar avea legaturi cu o retea de hoti de masini de lux furate din strainatete si vandute apoi in Romania. Sunt insa cercetati pentru tainuire.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu