marime text:

Trei vamesi si trei politisti de frontiera, retinuti in urma descinderilor din Caras-Severin

Mai multi politisti de frontiera si vamesi din Caras-Severin s-au trezit joi dimineata cu mascatii si procurorii la poarta. Cu totii sunt suspectati ca au avut legaturi cu contrabandistii de tigari, intr-un dosar care continua anchetele deschise acum o luna, la vamile din vestul tarii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In urma perchezitiilor facute de oamenii legii, noua persoane au fost conduse la sediul DIICOT din Resita, pentru audieri.

Atat politistii de frontiera, cat si contrabandistii intrasera in colimator inca din toamna anului trecut, atunci cand procurorii au reusit sa-l retina pe unul dintre cei mai mari traficanti de tigari din zona de vest a tarii. Descinderile facute joi i-au luat totusi prin surprindere pe politisti.

Descinderi s-au facut  joi dimineata si la Oravita. Acolo, oamenii legii au avut un mandat de perchezitie pentru o casa unde credeau ca s-ar putea afla o importanta cantitate de tigari.

In urma descinderilor, trei vamesi, trei politisti de frontiera si trei contrabandisti au fost retinuti si dusi la audieri. Oamenii legii, pana mai ieri angajati la vamile Naidas si Oravita, se presupune ca lucrau mana in mana cu contrabandistii de tigari si le asigurau acestora spatele. Restul era treaba contrabandistilor, care incarcau marfa in carute, tractoare si ATV-uri si treceau fara probleme granita peste fasia verde.

Surse din cadrul anchetatorilor spun ca prin afacerea lor, suspectii ar fi prejudiciat statul cu peste 800.000 de lei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu