marime text:

Descinderi in forta in Caras Severin! Sunt cautati 13 contrabandisti si traficanti de migranti

Descinderi in serie in judetul Caras-Severin. Politistii fac perchezitii in localitatile Oravita, Milcoveni si Berliste, la domiciliile unor indivizi suspectati de contrabanda de tigari.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sunt cautati 13 indivizi pe ale caror nume au fost emise mandate de aducere la audieri. Acestia sunt suspectati ca au facut contrabanda cu tigari, trafic cu migranti, iar unii dintre ei sunt vizati si in dosare de inselaciune. Deocamdata, pana la aceasta ora, politistii au intrat in domiciliile lor si fac verificari.

Au ridicat mai multe bunuri, despre care se presupune ca au fost furate si mai multe acte de proprietate, pe care le vor verifica. In timpul perchezitiilor, cateva strazi din Oravita au fost blocate, iar unei batrane de 80 de ani i s-a facut rau atunci cand a vazut mascatii si a avut nevoie de ingrijiri.

Actiunea este coordonata de un procuror de la judecatoria Oravita, dar participa si politisti de frontiera si de la crima organizata.

Descinderi au loc la acesta ora si in Cugir, unde politistii cauta 40 de persoane acuzate de infractiuni savarsite cu violenta.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu