marime text:

Descindere in forta a trupelor speciale! Au rascolit casele unor hoti de metale

Vanatoare de indivizi certati cu legea intr-un sat din Dambovita. Inarmati si cu spatele asigurat de trupele speciale, zeci de politisti au descins in localitate, in cautarea celor banuiti c-au furat tone de metal. Gazdele au vrut sa-i alunge pe musafirii in uniforma, dar si-au dat seama ca vor pierde razboiul cand au auzit si cateva focuri de arma. La final, anchetatorii au ridicat doi suspecti pentru audieri si nenumarate probe intr-un dosar complicat.  
Descindere in forta a trupelor speciale! Au rascolit casele unor hoti de metale

Vehiculele pline cu luptatori au intrat in satul Matasaru si s-au oprit langa doua case. Au intrat in ele in baza unor mandate de la procurori.

Politistii cauta indivizi implicati in afaceri dubioase cu fier vechi. Ii banuiesc ca au vandut patru tone de molibden furat, un metal foarte scump pe piata neagra, folosit la aliaje pentru constructia de avioane si rachete. Materialul a disparut dintr-un depozit din Capitala.

In timpul perchezitiei a inceput agitatia. S-a dus vorba despre actiune, iar localnicii au iesit pe drumul principal, furiosi si decisi sa-i goneasca pe cei din echipajele de intervenite. Politistii si-au strans randurile si au impins multimea cat mai departe de locul in care scotoceau colegii lor. Pana la urma, multimea a fost imprastiata de focuri de arma trase in aer. 

In timpul perchezitiei, politistii au gasit o arma, cel mai probabil, detinuta ilegal. A fost gasita si o geanta plina cu bani ce era ascunsa bine sub o masa.

Perchezitia din a doua cladire a scos la iveala cutii pline de fier, aluminiu si aliaje.  

Dupa ce au ridicat probele, politistii au decis sa se retraga.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu