marime text:

Un sofer cu buzunarele pline de etnobotanice a murit dupa ce s-a infipt cu bolidul de 80.000 de euro in stalp

O intrecere prosteasca l-a costat totul pe un barbat de 40 de ani, din Constanta. A insistat sa le arate celor doi amici care il insoteau cat poate sa alerge masina lui de peste 80.000 de  euro.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Insa, intr-un sens giratoriu din Mamaia, s-a infipt in primul stalp si a inchis ochii pe loc.

Cat de tare a fortat bolidul s-a vazut dupa impact: in caroseria distrusa schimbatorul a ramas blocat in viteza a 6-a. Politistii cred ca intamplarea nefericita are mai multe cauze, dupa ce au gasit in buzunarul victimei pliculete cu etnobotanice.

Mai multe ambulante au ajuns imediat acolo. Medicii au preluat doi raniti, insa soferul era deja mort. S-a lovit rau la cap. In momentul impactului indicatorul de bord arata cel putin 150 de kilometri la ora. Cel de la volan avea boala vitezei.

Izbitura a fost atat de puternica, incat masina a fost pur si simplu dezintegrata. A plouat cu bucati de caroserie pana la 50 de metri departare.

Supravietuitorii sunt in stare critica. Au multiple traumatisme si fracturi.

In buzunarul soferului, politistii au descoperit mai multe pliculete cu un praf alb. Ofiterii antidrog spun ca este vorba despre etnobotanice, sub forma de sare de baie-pulbere.

In urma cu patru ani, in acelasi sens giratoriu, trei tineri au murit carbonizati, dupa ce masina in care se aflau a izbit acelasi stalp si a luat foc.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu