marime text:

De la balul bobocilor au ajuns la spital, dupa ce au fumat etnobotanice in toaleta!

Luati cu salvarea de la Balul Bobocilor! Asa s-a terminat petrecerea pentru cativa adolescenti din Brasov, care au sarbatorit inceputul liceului, cu plante etnobotanice.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand i-au vazut ca se clatina pe picioare si li se face rau, colegii lor au telefonat la 112 sa ceara ajutor.

Martorii spun ca elevii cu varste de 14 si 15 ani si-au cumparat plantele etnobotanice de la un magazin aflat in apropierea discotecii. S-au ascuns in toaleta, unde, cel mai probabil, au fumat. Au si baut, iar alcoolul le-a agravat starea.

La spital, trei dintre ei au fost dusi direct la Terapie Intensiva. Cel de-al patrulea, care se pare ca nu a fumat, ci doar a inhalat fumul celorlalti, si-a revenit si a fost luat de parintii lui acasa.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili de unde au cumparat adolescentii substantele halucinogene, in conditiile in care toate magazinele "de vise" din Brasov au fost inchise saptamana trecuta de inspectorii de la Protectia Consumatorului si de politistii de la Crima Organizata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu