marime text:

Daniela Gyorfi risca sa ajunga in inchisoare! Vezi de ce

Insarcinata in 8 luni si extrem de nerabdatoare sa devina mama, cantareata Daniela Gyorfi s-a luat cu alte lucruri, iar acum are probleme serioase cu politia.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Artista este cercetata penal, dupa ce s-a urcat la volan cu permisul suspendat. O astfel de infractiune intra in categoria celor grave, iar Daniela Gyorfi risca inclusiv inchisoarea de la 3 luni la 2 ani.

Daniela Gyorfi conducea masinia si vorbea la telefon fara sa foloseasca un dispozitiv special. A fost observata de politistii de la rutiera care au tras-o pe dreapta

Cand i-au cerut documentele, politistii au cascat ochii mirati. Artista nu avea ce sa le dea pentru ca are pemisul luat pe motiv de viteza. Teoretic, nu avea voie sa conduca pana in luna ianuarie. Practic... a riscat!

Daniela Gyorfi spune ca nu este o persoana inconstienta si ca, de cand a ramas gravida, s-a urcat la volan de foarte putine ori.

Pentru ca si-a facut singura rau, artista nu isi va putea recupera usor carnetul.

Procurorul care o va cerceta va decide daca o mai lasa sau nu sa conduca.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu