marime text:

CUTREMURATOR! Trei copii, cel mai mare de 4 ani, au ars de vii, dupa ce mama lor i-a incuiat in casa!

Jale in Calarasi, unde trei copii, ramasi singuri acasa, au ars de vii in locuinta care s-a aprins. Erau incuiati, asa ca soarta le-a fost practic pecetluita. Vecinii au vazut prapadul, dar nu s-au incumetat sa sparga usa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pompierii i-au descoperit pe frati carbonizati, iar politistii discuta cu mama, care risca acuzatii grave.

In stare de soc, femeia abia mai poate articula. A avut trei baieti - pe ultimul l-a adus pe lume acum sapte luni, ceilalti aveau unul 2, altul 4 ani.

In momentul in care a izbucnit incendiul, mama celor trei copii era plecata undeva la 100 de metri de casa, sa aduca doua bidoane cu apa. Copiii erau intr-o camera si se jucau in pat. Cei de la pompieri spun ca o scanteie care a sarit din soba a aprins toata incaperea.

Tatal copiilor este la munca in Italia. Sunt foarte saraci si a sperat ca le va putea schimba viata daca va lucra acolo. De cand a primit vestea, este in stare de soc.

In cartierul marginas din Calarasi nu este primul caz de acest gen. Oamenii spun ca in urma cu trei ani, un alt copil a murit la fel. Cei care stau in zona se plang ca autoritatile nu le creeaza conditii si ca atat timp cat nu exista nici macar o pompa cu apa in apropiere, ei nu au sanse in caz de incendiu.

Deocamdata, politistii au deschis un dosar penal, insa ramane de vazut daca mama celor trei copii va fi pusa sub acuzare pentru neglijenta ori ucidere din culpa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu