marime text:

Cursa pe langa moarte! Un taximetrist a fost injunghiat in gat de un client drogat

Taximetristul de 41 de ani, din Botosani, a fost atacat si injunghiat in gat marti noapte de un client. Desi ranit grav, omul a avut puterea sa conduca pana la spital, unde medicii l-au bagat direct in operatie.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Anchetatorii, l-au prins deja pe suspect si cred ca era sub efectul substantelor halucinogene cand a dat atacul.

Inainte de operatie, taximetristul a apucat sa spuna ca agresorul i-a cerut initial sa-l duca undeva in judet, apoi a schimbat destinatia spre localitatea Brehuiesti, la 15 kilometri de Botosani. L-a oprit la marginea satului, a iesit din masina si dupa cateva minute a urcat in spate si l-a atacat pe sofer.

Chiar in timp ce se lupta sa scape cu viata, taximetristul l-a intrebat pe agresor de ce ii face asta, iar suspectul i-ar fi raspuns ca este drogat. De altfel cel de la volan banuia asta inca de la inceputut cursei, dar nu s-a gandit ca se va ajuge aici.

Dupa atac, agresorul a disparut in noapte. Anchetatorii au stabilit ca este vorba de un tanar de 22 de ani, chiar un nepot indepartat de-al victimei. Sunat pe telefonul mobil, el le-a spus anchetatorilor ca nu era lucid in momentul agresiunii si ca se va preda doar daca taximetristul nu va depunde plangere impotriva lui.

Tanarul ar putea fi acuzat insa de tentativa de omor. Medicii spun ca barbatul de 51 de ani a scapat ca prin urechile acului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu