marime text:

CUMPLIT! Cadavrul unui bebelus abia nascut, aruncat intr-un sant de la marginea drumului!

Descoperire socanta intr-o localitate din judetul Satu Mare. O femeie a dat vineri dimineata peste cadavrul unui bebelus. Era aruncat intr-un sant de la marginea drumului, complet dezbracat si parea ca abia a fost adus pe lume.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Descoperirea a fost facuta de o localnica din satul Vetia, in spatele unei fabrici de mezeluri. Fetita era moarta deja si avea cordonul ombilical inca atasat de corp.

Imediat, zona a fost impinzita de politisti si procurori, care incearca sa adune cat mai multe probe care sa-i duca la mama copilului. Fetita are 55 de centimetri lungime si pare nascuta la termen, probabil chiar joi noapte, insa legistii nu au putut stabili deocamdata daca a venit pe lume vie sau moarta. Abia dupa necropsie se va sti daca este vorba de un caz de pruncucidere.

Oricum, politistii au inceput deja sa bata din poarta in poarta, intrebandu-i pe oameni daca nu cumva cunosc vreo femeie cu o sarcina avansata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu