marime text:

Cum si-a aparat o femeie familia si casa de un individ inarmat cu un par!

Cu mult curaj si un spray paralizant in mana, o femeie de 31 de ani din Braila a reusit sa-si apere casa si familia de un individ care-i intrase in curte inarmat cu un par. El n-a mai apucat sa loveasca pana cand ea l-a pus la pamant si l-a imobilizat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul de 21 de ani nu-si mai aduce aminte de ce a intrat in miez de noapte in curtea femeii, cu un par in mana. Proprietara era cu fetitele ei in casa, doua copile de patru si sase ani, si cu bunica acestora. Cand a aprins lumina in curte si l-a vazut pe individ inarmat n-a mai stat pe ganduri si a iesit la el cu un spray paralizat in mana. El n-a mai apucat sa loveasca inainte ca gazul iritat sa-l puna la pamant. Femeia l-a imobilizat si apoi a sunat de politie.

Femeia a crezut initial ca are de-a face cu un hot. Dar cand a vazut ca intrusul e gata sa o loveasca si-a spus ca cea mai buna aparare e atacul.

De celalata parte, individul nu-si aminteste nimic din toate acestea.

Vecinii se mira de curajul femeii. Desi a fost trezita din somn, in miez de noapte, nu s-a pierdut cu firea.

Daca va fi gasit vinovat, barbatul risca sa stea cativa ani dupa gratii, unde va avea ragaz sa-si aminteasca ce-a facut.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu