marime text:

Cum sa pleci din club fara sa achiti nota de plata? Cineva da o alarma falsa cu bomba la 112

  Un apel anonim la 112 a stricat distractia a peste 500 de tineri care petreceau sambata noapte intr-un club din Iasi. Cineva a anuntat ca in cladire este o bomba, asa ca politistii au evacuat imediat zona.    
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Asta spre nemultumirea petrecaretilor care au iesit in strada cu paharele in maini. Si mai suparati sunt insa administratorii localului, care s-au ales cu o paguba de mii de lei din bauturile neachitate.

Alarma s-a dat la 3 dimineata. Imediat politistii au impanzit clubul si i-au evacuat pe tinerii petrecareti. Deranjati in toiul distractiei, multi au luat vestea ca pe o gluma.
 
In timp ce echipa de genisti si caini antrenati special scotoceau fiecare colt al clubului, afara, politistii i-au tinut la distanta pe tinerii evacuati.
 
Din fericire s-a dovedit a fi o alarma falsa. Ancheta preliminara a politistilor a aratat ca amenintarea ar fi fost facuta de doi tineri care nu au fost lasati sa intre in club. Daca vor fi gasiti, acestia se vor alege cu dosar penal. Mai mult, pentru deranjul pe care l-au facut, administatorii clubului vor sa-i dea in judecata si sa le ceara, si ei, 100.000 lei despagubiri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu