marime text:

Cum au mancat PATRU politisti bataie, de la unchiul unui sofer: "S-a prefacut ca ii e rau si i-a pus pe toti jos"

La aproape o zi de cand patru politisti din Cluj au fost batuti de un individ care a sarit sa isi apere nepotul, oprit in trafic, baiatul de la care a pornit scandalul este inca de negasit.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A fugit in timp ce politistii se ocupau de unchiul lui - ii puneau cu mari eforturi catusele, caci individul era greu de stapanit si i-a sifonat pe toti patru.

Politistii din Cluj sunt in alerta si il cauta pe tanarul de 23 de ani inca de miercuri seara. Totul a inceput cand doi politisti din localitatea Gilau l-au urmarit in trafic pe un tanar, dupa ce a facut o manevra neregulamentara.

Soferul a oprit intr-o parcare, foarte nervos, si pentru ca nu se potolea cu niciun chip, politistii au chemat doi colegi in ajutor. Sprijin a cerut si soferul: l-a sunat pe un unchi care, in mare forma, i-a luat la bataie pe toti cei patru politisti. Agentii abia au reusit sa il incatuseze. In toata agitatia, tanarul a reusit sa scape si acum este dat in consemn la frontiera.

Desi erau in avantaj numeric politsiti au incasat lovituri numeroase de la individul extrem de violent care a asarit in apararea soferului.

"S-a facut ca-i e rau, s-a lasat jos. Cand sa-l puna in masina, i-a pus jos pe toti. Deci era mai tare ca ei", a povestit o femeie care a asistat la scena.

Degeaba aveau agentii la ei catuse si pistoale. Martorii au asistat stupefiati la scena bataii: unchiul soferului a inceput sa imparta pumni si picioare cu nemiluita si le-a rupt uniformele politistilor

Sefii politistilor au deschis o ancheta sa vada ce s-a intamplat exact acolo. Cert este ca unchiul tanarului e cercetat acum pentru ultraj si risca inchisoarea, iar in privinta soferului care a dat bir cu fugitii, acestuia inca nu i s-a incadrat juridic fapta, dar e cautat in continuare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu