marime text:

Cu droguri legale "la bord", au pornit in zig-zag pe sosea si le-au ras in nas politistilor!

Supriza pentru politistii din Constanta, care au oprit o masina ce se deplasa in zig-zag si in care se afla, credeau ei, un sofer baut. Au constatat insa ca acesta le-a ras cu o pofta nebuna in nas in momentul in care l-au luat la intrebari si ii tinea isonul si un amic din dreapta. Nu miroseau a alcool, dar amandoi au recunoscut ca s-au binedispus cu droguri cumparate de pe internet.
Cu droguri legale la bord , au pornit in zig-zag pe sosea si le-au ras in nas politistilor!

Autoturismul in care se aflau cei doi tineri, unul de 19 si celalalt de 20 de ani, mergea haotic pe o sosea aflata la iesirea din Constanta. A depasit cu viteza o masina a politiei aflata in patrulare, iar oamenii legii au pornit in urmarirea ei. Dupa cateva sute de metri, au reusit sa-i opreasca pe tineri.

Politistii spun ca soferul abia putea sa lege doua cuvinte, iar pasagerul nu se putea opri din ras. Intrucat proba cu aparatul etilotest a iesit negativa, oamenii legii au inteles ca nu alcool au consumat cei doi. Iar suspiciunea le-a fost confirmata, dupa ce au gasit in masina niste prafuri albe si o foita pentru tigari, asa ca i-au dus pe cei doi la spital, pentru probe biologice. Tinerii nu au avut insa retineri in a recunoaste ca au inhalat substante halucinogene, cumparate de pe internet.

Soferul le-a spus oamenilor legii ca circula serpuit, pentru ca ar fi vazut  zapada pe sosea. El risca sa ajunga la inchisoare, pentru detinere de substante halucinogene si conducerea unui autovehicul sub influenta drogurilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu