marime text:

CRUZIME infioratoare - cai de rasa lasati de moara de foame intr-un grajd din Ialomita

Lagar de exterminare - astfel descriu autoritatile sanitar-veterinare ca se intampla cu zeci de cai de rasa intr-un grajd din Ialomita. Multe animale au murit deja de foame, alte 30 abia mai stau in picioare, iar oasele le ies prin piele. Proprietarul a fost deja amendat de doua ori dar, conform legii, bietele fiinte nu pot fi confiscate inca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dramatic e ca si acum caii mananca biscuiti si pufuleti, iar apa nu le ajunge. Conform unor surse din cadrul anchetei, ar apartine unui om de afaceri care anii trecuti se numara printre bogatasii Romaniei.

Doar 30 de cai au mai ramas. Sunt insa niste biete umbre ale unor splendide animale, din rasa Shagya Araba. Un armasar in putere poate valora chiar zeci de mii de euro. In grajdul de la Fierbinti au murit deja in jur de 20. De foame, spun medicii veterinari. Ultimul cal si-a dat sufletul chiar sub ochii lor.

Sambata dimineata caii erau hraniti cu biscuiti. Produsi in fabricile celui care ar fi proprietarul de drept al bidiviilor.

Administratorul grajdului spune ca animalele numai piele si os sunt exceptii. Majoritate ar duce-o bine.

Autoritatile locale, care au dat pana acum doua amenzi si au demarat o ancheta, il contrazic. In momentul in care au fost gasiti, caii erau aproape morti de foame si de sete.  

Politia si Garda Financiara Ialomita incearca deocamdata sa afle cu exactitate cine e proprietarul animalelor. Conform primelor date stranse la dosar ar apartine in acte sotiei omului de afaceri Dorin Cristian Dragoi, aflat pana nu demult in topul celor mai bogati romani.

Proprietarii cailor au fost invitati luni la o intalnire cu autoritatile sanitar-veterinare, comisarii Garzii Financiare si Politia Animalelor, pentru a stabili ce se va intampla in continuare cu supravietuitorii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu