marime text:

Cruzime de vanator: a schilodit un caine hoinar si a omorat cu bata o vulpe!

Vanatul nu se prinde cu bata! Este un adevar pe care il vor afla de la politisti doi barbati din Cluj, care pretind ca sunt vanatori. Culmea, spun ca au si peste 10 ani vechime in domeniu. Au dat insa dovada de cruzime, chinuind doua animale nevinovate. Unul dintre ei a tras intr-un caine hoinar, iar celalalt a batut o vulpe fara mila, pana cand a ucis-o. O organizatie de protectie a animalelor cere ca vanatorii sa fie inchisi sau macar amendati.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pregatiti pentru o partida de vanatoare, indivizii s-au filmat in timp ce se "antrenau" pe un biet caine ce le-a picat in batai pustii. Glontul l-a atins in sold, iar cainele a cazut la pamant, sub privirile incantate ale participantilor. I-au apucat regretele abia cand au vazut ca animalul se chinuieste.

La scurt timp dupa ce a inceput partida de vanatoare, o vulpe a fost ranita. Nu glontul a omoarat-o, ci loviturile primite de la un alt vanator.

Sefii vanatorilor din Cluj spun ca legea nu interzice uciderea vulpilor si nici a cainilor hoinari. Dar pentru cruzimea de care au dat dovada, colegii lor vor fi sanctionati.

Pana sa se lamureasca vanatorii intre ei, reprezentantii unei asociatii pentru protectia animalelor vor duce imaginile la politie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu