marime text:

Criminalul englez. Politistii cred ca se ascunde intr-o padure si ofera o recompensa pentru informatii

Mii de britanici traiesc cu spaima in suflet, din cauza barbatului care se ascunde la ei in regiune de aproape o saptamana, dupa ce a ucis o persoana si a ranit grav alte doua. Suspectul abia iesise din inchisoare si a pornit sa se razbune pe iubita care l-ar fi parasit. A impuscat-o in propria ei locuinta, ranind-o grav, l-a ucis pe actualul ei iubit si a atacat si un agent care patrula in masina, pe strazile din Newcastle.  
Criminalul englez. Politistii cred ca se ascunde intr-o padure si ofera o recompensa pentru informatii

Apoi a disparut in padurile din vecinatate, dar a trimis politiei mai multe mesaje, in care ameninta ca va ucide cat mai multi oameni ai legii. Autoritatile avertizeaza insa ca sunt in pericol nu doar politistii, ci toti cetatenii si au promis 10.000 de lire sterline pentru orice informatie care va duce la capturarea lui.

Politistii sunt de parere ca barbatul se ascunde in padurile de pe langa satul Rothbury, din nordul Angliei. De cateva zile, un numar impresionant de politisti cerceteaza zona pas cu pas, asistati de elicoptere cu camere de termoviziune si blindate usoare.

Cum reuseste suspectul sa ramana in libertate in aceste conditii este un mister pentru toata lumea. O posibila explicatie ar fi ajutorul primit de la unii localnici: patru sateni au fost retinuti si risca sa fie acuzati de complicitate.

Raoul Moat se ascunde intr-o regiune impadurita si accidentata. A facut foc, si-a instalat cortul si a lasat chiar in urma o punga de gunoi. Intre timp, si-a abandonat cortul, probabil ca sa nu fie vazut din elicopter. Dar sa traiesti sub cerul liber, chiar si vara, nu e usor. Mai ales daca ai resurse limitate si esti nevoit sa te ascunzi. O alta problema sunt proviziile, cu siguranta limitate.

Moat are conditie fizica buna, fiind practicant de culturism. Totusi, oboseala, hrana si apa insuficiente, ii vor afecta moralul, spun expertii. Este doar o problema de timp pana cand politistii il vor gasi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu