marime text:

Criminalul care si-a incendiat sotia: "Imi pare rau ca n-am omorat-o in fata parintilor ei"

Marturii ingrozitoare completeaza sinistrul tabou in cazul femeii din Constanta care a sfarsit batuta si incendiata de sotul ei. Nu e nici o urma de remuscare pe chipul celui care i-a luat viata, dar omul are totusi un singur regret. Si anume ca nu si-a omorat sotia chiar in fata parintilor ei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Desi initial barbatul a spus ca isi regreta fapta, si-a schimbat radical parerea in fata anchetatorilor. A spus ca nu ii pare rau deloc ca si-a lasat sotia sa arda de vie in masina pe care tocmai o cumparasera impreuna. Se pare ca marul discordiei a fost tocmai masina.

Autoturismul fusese cumparat cu banii obtinuti din vanzarea unui teren, cu care barbatul avea initial alte planuri. Femeia a obtinut insa masina pe care si-o dorea, dar odata cu asta si linistea familiei a zburat pe fereastra.

Cand si-a amenintat sotul ca isi urca copiii in masina si il paraseste, a ajuns sa vada o fata a lui pe care probabil nici nu si-o imagina. A fost snopita sub loviturile lui si a sfarsit apoi in masina care inca ardea pe camp cand au ajuns pompierii.

In ceea ce-l priveste pe barbat, el isi asteapta acum pedeapsa, care ar putea fi chiar inchisoare pe viata, pentru omor deosebit de grav.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu