marime text:

Scuza BESTIEI care a violat si ucis in chinuri o batrana de 82 de ani - "Aveam nevoie de bani"

Un barbat de 34 de ani a fost retinut de politistii din Suceava, dupa ce a incercat sa scape cu un pacat de moarte. Are pe constiinta sfarsitul unei femei de 82 de ani, pe care a batut-o cu o cruzime de neimaginat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Apoi a plecat din casa ei cu o prada de cateva sute de lei - pensia pe care tocmai o primise batrana. Si a si violat-o inainte, cred anchetatorii.

"Am avut nevoie de bani!" - asa a incercat sa-si justifice oribila fapta principalul suspect, in fata oamenilor legii. Barbatul a fost ridicat de politisti chiar din patul de acasa.

Desi anchetatorii nu au oferit detalii in privinta probelor care i-au condus la el, se pare ca acesta si-a pierdut telefonul mobil in gradina victimei. Asa a fost descoperit la domiciliul sau dintr-o comuna vecina.

La audieri, suspectul a sustinut ca era baut atunci cand a agresat-o pe batrana. A recunoscut ca a lovit-o crunt, insa nu si ca ar fi violat-o. Barbatul a fost retinut oricum si va fi prezentat instantei pentru arestare preventiva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu