marime text:

Crimele de la Cernavoda: E oficial - Bogdan Mitu a mintit, NU avea cancer!

Barbatul din Cernavoda, de la care a plecat intreaga tragedie in urma careia 4 vieti au fost curmate, NU suferea de o boala incurabila, asa cum le marturisise prietenilor.
Crimele de la Cernavoda: E oficial - Bogdan Mitu a mintit, NU avea cancer!

Medicii legisti au anuntat astazi fara dubiu ca Bogdan Mitu era perfect sanatos.

Nu suferea de cancer la stomac asa cum le spusese prietenilor, incercand cumva sa-si justifice crima care a ingrozit tot orasul Cernavoda.

De la decizia sa de a-si ucide sotia si apoi de a-si lua propria viata au pornit apoi alte doua crime comise de cel mai bun prieten al sau. Totul, spun medicii, a fost plasmuit doar in mintea lui Bogdan Mitu, apoi a urmat un adevarat lant au crimelor.

In ceea ce il priveste pe principalul suspect in cazul mortii socrilor lui Bogdan, Giani Deli Iorga, anchetatorii sustin ca el va fi supus unei noi expertize psihiatrice, in lumina noilor descoperiri.

Desi aceasta nu s-a incheiat inca, psihologii criminalisti spun ca analizele pe care i le-au facut pana acum nu ar rezulta ca acesta sufera de vreo boala psihica si cel mai probabil a actionat cu discernamant. Medicii studiaza acum si reactiile barbatului dupa ce acesta a auzit ca trupul prietenul sau, Bogdan, a fost gasit. Inmormantarea lui Bogdan Mitu va avea loc maine, la Cernavoda.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu