marime text:

Crima oribila - un barbat a fost ucis pentru ca a incercat sa o salveze de la moarte pe o femeie

Dupa ce a scapat usor de o condamnare pentru crima, un barbat din judetul Iasi a facut din nou moarte de om. Si-a injunghiat  varul cu un cutit de vanatoare si martorii ingroziti ai scenei spun ca victima, in varsta de 42 de ani, a platit cu viata doar pentru ca a incercat sa faca o fapta buna.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Atacul a fost fulgerator, iar lama cutitului i-a atins barbatului inima. Cateva clipe mai tarziu s-a stins, lasand fara tata patru copii. Cel mai mic dintre ei abia a implinit 2 ani. 

Victima isi ajuta varul sa construiasca un adapost pentru animale si s-au cinstit impreuna cu cateva pahare. Cu mintile intunecate de bautura, agresorul si-a amintit ca propria lui mama refuza sa-i lase casa mostenire.

A pus mana pe cutit, hotarat sa-i dea batranei o lectie si s-a indreptat amenintator spre femeie. Musafirul a incercat atunci sa intervina intre ei. In loc sa aplaneze conflictul, mai rau a facut.

Dezlantuit, barbatul l-a injughiat pe el in piept, iar bietul om n-a mai apucat sa se fereasca. Plin de sange, a mai reusit sa faca doar cativa pasi si s-a prabusit apoi in bratele fratelui sau.

Barbatul de 55 de ani este cercetat acum pentru omor deosedebit de grav. Daca va fi gasit, vinovat risca sa-si petreaca tot restul zilelor la inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu