marime text:

Crima in familie! Fratele mai mic l-a injunghiat cu un cutit cu lama de 17 centimetri

Crima intre frati, intr-o comuna din judetul Galati. Un barbat in varsta de 47 de ani si-a pierdut viata dupa ce a incercat sa il impiedice pe fratele sau mai mic sa plece de acasa inarmat cu un cutit, ca sa se rafuiasca cu niste consateni.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Turbat de furie, individul a uitat de toate si a lovit in stanga si-n dreapta. Plin de sange, s-a dus apoi la niste vecini carora le-a povestit ca si-a ucis fratele. 

Barbatul in varsta de 38 de ani s-a intors recent din Grecia si a venit la fratele sau mai mare, intr-o comuna din judetul Galati.

Miercuri noapte a petrecut la barul din sat si abia ajunsese acasa cand si-a dat seama ca trebuie sa se intoarca si sa termine discutia in contradictoriu pe care o incepuse.

Fratele mai mare a incercat sa il impiedice pe mezin sa provoace o nenorocire. Dar toata furia agresorului s-a indreptat imediat asupra lui: l-a lovit cu un cutit cu lama de 17 centimetri si omul a cazut ca secerat.

Suspectul a fost retinut deja si risca sa stea ani buni in inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu