marime text:

UPDATE: "Criminalul din Berceni" a fost prins! I-a taiat gatul mamei sale!

Un barbat cu afectiuni psihice si-a omorat mama, dupa care s-a facut nevazut. Crima, care s-a petrecut in Capitala, a ajuns imediat in atentia politistilor, care au declansat o ancheta. Presupusul criminal este cautat, in timp ce in locul in care s-a petrecut crima se desfasoara cercetari.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.UPDATE: Fiul victimei a fost prins si a fost dus pentru interogari la sectia 26 de Politie.

Cadavrul a fost descoperit de un nepot de-al femeii, care a anuntat urgent politia. Toti vecinii din bloc au iesit din case, cand au vazut ca e agitatie pe scara. Sunt uimiti de ce-a putut sa faca barbatul de 30 de ani si isi dau seama acum ca erau cu totii in pericol.

Vecinii au stiut mereu ca barbatul avea afectiuni psihice. Si-a lovit mama de mai multe ori in trecut, spun ei, ingroziti. Chiar daca a fost internat la Spitalul Obregia in mai multe randuri, era lasat sa plece acasa, dupa ce isi urma tratamentul.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu