marime text:

Credeau ca au furat o lada plina cu BANI, dar era, de fapt, plina cu ARME!

Alerta in  Suceava, unde politisii cauta niste indivizi care au furat in urma cu doua nopti trei arme din cladirea unui canton silvic. Vorbim de o pusca de vanatoare, un pistol-mitraliera si unul cu gaze.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Toate erau ale padurarului din zona, care a descoperit furtul atunci cand a venit la seviciu.

Cantonul respectiv se afla la cativa kilometri de comuna Patrauti. Ca sa patrunda in interior, hotii au spart cu rangile trei usi. Au ravasit apoi totul si au luat cu ei cutia metalica grea in care se aflau cele trei arme.

Din fericire acolo nu era si munitie. Politistii au fost sesizati dimineata si atat ei cat si angajatii ocolului silvic cred ca intrusii care au luat lada cu arme cautau de fapt bani.

Asta dupa ce, atat anul trecut, cat si in 2009, alte doua cantoane au fost sparte dupa acelasi tipar. Atunci, hotii au furat in total peste 100.000 de euro, gasit prin cutiile cu armament.

Acum au luat lada cu totul, ori pentru ca asa au planuit de la inceput,  ori pentru ca nu au reusit sa o deschida.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu