marime text:

CRANIU uman descoperit la marginea drumului! Politistii cauta trupul pe o raza de 15 kilometri

Politistii din Gorj si Hunedoara sunt in alerta maxima dupa ce, la granita dintre cele doua judete, a fost descoperit marti seara, un craniu uman. 
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Un grup de biologi care cercetau fauna din zona au dat alarma, ingroziti de osemintele gasite pe marginea drumului european. Zeci de politisti insotiti de caini de urmarire au scotocit miercuri toata zona.

30 de politisti au cercetat cu maxima atentie intreaga zona, in special portiunea dintre Malul Jiului si drumul european. Sperau sa gaseasca fragmente de oase umane sau chiar haine care sa le ofere un indiciu cat de mic despre persoana decedata.

Cainii au simtit ceva insa nu s-au dovedit a fi decat niste fragmente osoase ce par a-i apartine unui animal.

Pana ce vor primi date suplimentare, oamenii legii cauta in baza de date cu persoane disparute. Ei presupun ca victima ar putea fi un tanar in varsta de aproximativ 20-25 de ani.  

Politistii vor continua operatiunile de cautare si in zilele urmatoare, cand vor extinde aria pana la 10-15 kilometri, dincolo de locul in care a fost gasit craniul.
          
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu