marime text:

COSMAR! Copii maltratati de parintii sociali, in judetul Mures

A fost nevoie de marturia unei adolescente ca autoritatile sa afle ororile dintr-o casa de tip familial din Mures! Le-a trait impreuna cu alti 9 minori, pe care cei angajati ca parinti sociali ii terorizau fara incetare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.De frica altor pedepse, n-au indraznit sa spuna nimanui. Abia cand au ajuns la limita rabdarii au cerut ajutorul celor de la Directia pentru Protectia Copilului. 
 
In casa de tip familial din Miercurea Nirajului locuiesc zece copii, cu varste cuprinse intre cinci si 18 ani, care provin din fostele centre de plasament.
 
De ei se ocupa un instructor si doi parinti sociali. Acestia din urma le-au vorbit urat dintotdeauna, insa de trei luni au devenit si violenti.
 
O fata a rupt tacerea si Directia pentru Protectia Copilului verifica situatia. Psihologii vor intocmi un prim raport, dupa audierea copiilor, a celor doi parinti sociali si a vecinilor. In functie de concluzii, inspectorii sunt gata sa ia cele mai severe masuri.
 
Cu adultii care i-au agresat pe copii in loc sa-i ingrijeasca asemeni unor parinti, n-a putut sta nimeni de vorba: nu erau de gasit. Nu vor putea evita insa si intrebarile inspectorilor de la Protectia Copilului, care vor sa indrepte urgent situatia.
 
Daca ancheta va confirma ca minorii au fost maltratati fizic si psihic, atunci parintilor sociali le vor fi desfacute contractele. S-ar putea chiar alege cu dosare penale pentru faptele lor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu