marime text:

Copila de 13 ani, tarata intr-un lan de porumb si violata bestial de un tanar de 16 ani!

Transformat in spaima satului la 16 ani, un baiat din judetul Iasi si-a dat din nou arama pe fata si a atacat o copila de 13 ani. A tarat-o intr-un lan de porumb, unde a violat-o si a incercat sa o stranga de gat.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand s-a intalnit cu baiatul, fata tocmai mergea sa aduca apa la de la izvor. O trimisese acolo tatal ei, dar nici fata nici barbatul nu si-au imaginat ce va urma.

Baiatul de 16 ani s-a asigurat ca nu e nici un martor in apropiere inainte sa o atace. A urmarit-o pentru asta pe drumul de un kilometru pe care fata trebuia sa-l parcuga pana la izvor.

Intai a lovit-o cu pumnii si palmele, iar apoi a tarat-o intr-un lan de porumb unde a violat-o. A incercat apoi sa se ascunda de politisti, dar a fost prins tot pe camp.

Baiatul a fost crescut de bunica lui, dupa ce parintii s-au despartit, cu multi ani in urma, si au plecat in lume.

Adolescentul le-a facut mai multe probleme pana acum oamenilor din sat, insa politistii n-au avut ac de cojocul lui.

Acum insa, baiatul suspectat de viol a fost retinut pentru 19 zile. Matusa lui spune ca nu a gasit niciodata o modalitate sa-l linisteasca.

Copila agresata va mai ramane cateva zile in spital pentru supraveghere. In tot acest timp va fi consiliata de un psiholog, ca sa depaseasca trauma prin care a trecut.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu