marime text:

Copil de 4 ani, violat de un adolescent care ii este ruda! Monstrul l-a ademenit cu un mar

Chiar daca ii leaga sangele, un adolescent de 17 ani, din judetul Arges, a violat un baietel de 4 ani si l-a traumatizat pentru totdeauna. A fugit apoi de acasa, ca sa-si scape viata, spun apropiatii lui, pentru ca tatal copilului era in stare sa-l omoare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Familiile celor doi copii sunt inrudite, dar parintii lor nu s-au inteles niciodata. Fapta baiatului de 17 ani a atras si asupra parintilor sai priviri acuzatoare din partea oamenilor din sat. Nu pot sa inteleaga de ce la varsta la care trebuia sa se uite dupa fete, baiatul de molesteaza un copil.

In catunul Pauleasca e o saracie lucie. Cei mari erau plecati cu treburi asa ca adolescentul a profitat de lipsa parintilor baietelului si l-a ademenit cu un mar in casa lui. Infometat si increzator, copilul de 4 ani a intrat in locuinta adolescentului, care a profitat apoi de el. Poate ca a strigat dupa ajutor, dar nu l-a auzit nimeni.

Imediat ce a iesit din casa agresorului, tatal lui l-a vazut plangand si si-a dat seama rapid ce a patit. Politistii l-au gasit pe baiatul de 17 ani ascuns intr-un fanar si nu s-a impotrivit cand i-au pus catusele. Oamenii legii l-au dus la audieri si vor cere si o expertiza psihiatrica.

Rudele suspectului nu cred ca adolescentul a fost in stare sa-l violeze pe baiat si ii acuza pe parintii victimei de neglijenta.

Copilul de 4 ani a ajuns la spitalul din Pitesti, dupa un drum lung si anevoios cu ambulanta, care s-a impotmolit de mai multe ori in noroi. A ramas internat si are nevoie si sprijin ca sa treaca peste trauma psihica. Agresorul lui ar putea primi intre 10 si 15 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu