marime text:

Copil de 2 ani la un pas de moarte, dupa ce un dulap s-a prabusit peste el!

Nenorocire intr-o familie din Bacau. Un baietel de numai doi ani putea sa piara strivit sub un dulap care s-a prabusit peste el. Doar cateva clipe l-au scapat parintii din ochi si cand si-au dat seama ce s-a intamplat, s-au grabit sa-l duca la spital. Baietelul intrase deja in coma.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Parintii baietelului au trecut prin clipe de groaza  joi seara, cat au asteptat verdictul medicilor. Intai, copilul a fost dus Spitalul din Moinesti, unde a fost stabilizat, dar apoi medicii l-au transferat la Bacau. Abia acolo bietii oameni au primit vestea buna ca cel mic a iesit din coma.

Cei de la Directia pentru Protectia Copilului si politistii au inceput o ancheta in acest caz. Daca vor constata ca parintii nu si-au ingrijit cum trebuie fiul s-ar putea ajunge chiar la decaderea din dreturile parintesti.

Se poate insa ca totul sa fi fost un accident tragic. Parintii sa nu-l fi observat pe baiat urcandu-se pe dulapul de la bucatarie si intr-o clipa acesta a venit peste el.

Cand au auzit bufnitura si si-au gasit copilul prins sub dulap, si-au dat seama ca raul a fost facut si ca salvarea lui depindea din acel moment de cat de repede se vor misca ei. Din fericire, unicul lor fiu va scapa cu bine din aceasta incercare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu