marime text:

Copil de 14 ani, disparut. Parintii sunt convinsi ca a fost rapit de un vecin care a vrut sa se razbune!

Cautari si rugi disperate in judetul Mures! Un intreg sat, in frunte cu politistii si jandarmii, cauta un copil de 14 ani, disparut fara urma de trei zile. Parintii lui se tem ca un vecin care le purta pica l-a rapit.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Alin a plecat de acasa simbata seara. Mergea la o matusa sa ia un incarcator de telefon, insa n-a ajuns acolo si nici acasa nu s-a mai intors.

Familia baiatului crede ca cel care l-a rapit este un consatean, care a jurat sa se razbune pe toti ai casei, dupa ce fratele copilului i-a facut ochi dulci sotiei sale.

Atat rudele, cat si localnicii spun ca Alin era un baiat prea cuminte ca sa fuga de acasa si sa le creeze probleme parintilor sai. 

Rudele copilului cred cu tarie ca baiatul a fost dus la cersit, cine stie pe unde, de vecinul lor. Chiar daca omul este  plecat in strainatate cu toata familia, de cateva luni, oamenii sunt convinsi ca a trimis pe cineva sa il rapeasca pe Alin. Politistii le-au promis ca vor urmari si aceasta pista.

Baiatul disparut are aproximativ 1 metru 60 inaltime, par negru, ochi caprui si o cicatrice pe frunte. Oricine poate da relatii despre el, este rugat sa sune la 112.

Cautarile vor continua si in zilele urmatoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu