marime text:

Copilul de 12 ani si-a impuscat in cap prietenul cu arma pe care i-a pus-o in mana chiar mama lui

Un incident incredibil a pus capat vietii unui copil de 12 ani din Brasov. Chiar prietenul lui cel mai bun l-a impuscat in cap cu o pusca de vanatoare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Culmea, tocmai mama lui i-a pus-o in mana si i-a supravegheat pe copii in timp ce se jucau cu arma. Nu aveau priceperea sa o manuiasca insa si a fost de ajus o miscare gresita ca glontul sa se descarce in directia unuia dintre ei.

Declaratia socanta a venit abia spre dimineata. Femeia a povestit ca ii avea in masina pe cei doi baieti si a oprit pe un camp, ca sa-i lase sa traga la tinta, in doua sticle aflate pe camp. Copilul ei a executat un prim foc catre sticla, dupa care a incercat sa-i de arma prietenului sau. Din cauza unei greseli de manevrare a apasat pe tragaci si si-a impuscat prietenul in cap.

Acuzat de moartea baiatului de 12 ani este chiar prietenul lui. Dar, dat fiind faptul ca nu are nici el decat 12 ani, nu poate raspunde penal pentru ucidere din culpa. Ramane ca instanta sa stabilesca daca va lua vreo masura impotriva lui.

Certa este insa acuzatia indreptata impotriva femeii care le-a permis baietilor sa se joace cu arma de vanatoare pe care ea o avea in masina. Ea raspune acum pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor si risca pana la 8 ani de inchisoare.

Sotul ei, care este proprietarul armei, a primit o amenda de 5.000 de lei pentru neasigurarea corespunzatoare a pustii si i s-a suspendat dreptul de a detine si folosi o arma.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu