marime text:

Copil de 10 ani strivit sub rotile unui TIR, pe trecerea de pietoni!

Pe o trecere de pietoni din Sibiu, un baiat de 10 ani a fost strivit de rotile unui TIR. Incerca sa traverseze strada, iar soferul, care privea in partea opusa, nu l-a vazut. Si tot un sofer neatent a lovit un baiat de 12 ani, intr-o comuna din Suceava.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Socul l-a aruncat pe copil intr-o groapa unde ardeau niste resturi si hainele i-au luat imediat foc.
 
Baiatul de 10 ani voia sa traverseze strada cu bicicleta. A asteptat la semafor si cand s-a facut verde a pornit, spun cei care au vazut intreaga scena.
 
Varianta soferului este insa cu totul opusa. Deocamdata politistii nu sint convinsi de nevinovatia soferului.
 
In schimb, un baiat de 12 ani din judetul Suceava a scapat neatins dintr-un accident, insa putea muri in momentele imediat urmatoare: masina care l-a lovit l-a aruncat peste niste ambalaje aprinse de muncitorii care ridica o sala de sport, in comuna.

Tipand plin de spaima si cu hainele in flacari, copilul a luat-o la fuga spre casa. O ambulanta l-a dus in scurt timp la spital, in Suceava.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu