marime text:

Contrabandisti de tigari jefuiti de un fals politist.VEZI cum proceda

Sub pretextul ca este politist de frontiera, un tanar le cerea contrabandistilor de tigari din Botosani diferite "favoruri", ca sa nu-i sanctioneze. Scenariul a functionat o vreme, pana cand unul dintre pacaliti s-a uitat cu atentie la falsul politist.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul de 28 de ani este din Botosani. Si-a cumparat o uniforma de politist de frontiera dintr-un magazin cu haine militare si mergea prin piata centrala din oras.

Isi lua o haina peste uniforma si intra in vorba cu vanzatorii, pretinzand ca ar vrea sa cumpere tigari netrimbrate. Lasa apoi uniforma la vedere si-i intreba daca il insotesc la birou, iar oamenii, de frica, ii dadeau bani si tigari.

Joi, unul dintre vanzatori si-a dat seama ca-l stie pe tanar din vedere si ca in niciun caz nu e politist. Asa ca impreuna cu ceilalti comercianti l-au imobilizat si i-au chemat pe politistii adevarati. Acestia au aflat ca fusese condamnat pentru furt de masini.

Individul a fot retinut inselaciune si uzurpare de calitati oficiale.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu