marime text:

Contrabandist impuscat de politistii de frontiera, dupa 12 focuri trase in aer!

Au rasunat 14 focuri de arma, joi seara, la granita cu Ucraina, dupa ce politistii de frontiera au observat mai multi indivizi care incercau sa intre in Romania, incarcati cu baxuri de tigari. Cum nu au oprit la somatiile lor, au deschis focul spre ei si l-au ranit pe unul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii de frontiera i-au observat pe barbati in Valea Viseului. Le-au strigat sa se opreasca, dar ei s-au facut ca nu aud. Atunci, oamenii legii au deschis focul: au tras 12 focuri in aer si doua spre suspecti. Un tanar de 19 ani a fost ranit la picior, insa ceilalti membri ai grupului au reusit sa fuga care-incotro.

Ranitul a fost transportat la spital si din fericire pentru el, este in afara oricarui pericol. De altfel, dupa ce l-au pansat, medicii l-au lasat sa plece. Necazurile lui nu se termina insa aici, pentru ca politistii il cerceteaza pentru contrabanda. De asemenea, vor incerca sa-i gaseasca si pe complicii sai.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu