marime text:

Contrabanda cu lemne de foc, taiate ilegal in Romania si vandute in Ungaria

De parca nu era de ajuns ca in Romania lemnele se fura ca in codru, acum nu ne mai multumim sa le folosim doar noi, ci le vindem la negru si in strainatate.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.



Politistii de frontiera din Bihor spun ca in ultima luna au oprit in vama Bors nenumarate camioane care transportau material lemnos in mod ilegal. Vineri dimineata, doua astfel de masini au fost intoarse din drum.

Numai in ultimele saptamani, sute de metri cub de material lemnos au fost confiscate de angajatii vamii Bors. O destinatie frecventa este chiar tara vecina, Ungaria, unde legea privind taierile de padure este foarte stricta si de aceea lemnele pentru foc sunt greu de gasit.

In majoritatea cazurilor, soferii aveau acte falsificate pentru marfa; la fel si cei doi opriti vineri dimineata, care transportau o cantitate aproape dubla fata de cat scria pe avize. Ei risca o amenda substantiala si se vor intoarce acasa cu masinile goale.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu