marime text:

Tineri condamnati pentru un dublu asasinat, CRIMINALI IN SERIE? Au mai omorat cel putin un om!

Doi tineri, condamnati pentru ca au ucis in chinuri doi batrani, ca sa le fure averea, se dovedesc vinovati pentru cel putin, inca o crima. In celula, au spus in fata colegilor ca au decapitat si un barbat. Politistii din Constanta au scotocit aproape 12 ore in locul indicat de puscariasi. Intr-o fantana parasita, la aproape 8 metri sub pamant, au gasit ce cautau.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.



Gasirea cadavrului a durat o jumatate de zi, pentru ca anchetatorii au folosit un excavator ca sa ajunga la oseminte. Fantana in care au aruncat cadavrul decapitat fusese acoperita cu pamant de criminali, ca sa-si ascunda urmele. Din spusele autorilor, barbatul ar fi fost paznic la vila unui austriac din comuna Corbu si a fost dat disparut anul trecut.

A treia victima a tinerilor de 19 si 25 de ani ar fi ramas poate multa vreme nestiuta, daca la inchisoare, ei nu s-ar fi laudat colegilor de celula. Erau ultimii veniti in carcera si ca sa nu devina "slugile" celor mai vechi, au vrut sa le demonstreze cat sunt de "duri".

Cei doi tineri au ajuns la inchisoare dupa ce au omorat doi pensionari din Corbu. Stiau ca fiul lor, avocat la Constanta, le trimitea bani si i-au atacat. Cumplit este ca n-au avut ce sa fure - batranii pastrau banii in banca.

Criminalii, condamnati unul la 19, celalalt la 30 de ani inchisoare, pentru uciderea batranilor, ar putea primi acum inchisoare pentru viata. In plus, anchetatorii se tem ca mai au o victima pe constiinta. Alte cautari sunt in toi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu