marime text:

Clienti pentru o retea de prostitutie racolati prin "mica publicitate"! "Fetitele" si matroana, cercetate de politie

Cinci femei din Arad sunt cercetate pentru prostitutie, iar o a sasea pentru proxenetism, politistii ajungand la ele in urma unor anunturi publicate in presa locala, prin care suspectele ar fi racolat clientii.
Clienti pentru o retea de prostitutie racolati prin  mica publicitate !  Fetitele  si matroana, cercetate de politie
Politistii de investigatii criminale aradeni spun ca cele cinci prostituate erau ajutate de o alta femeie pentru a-si gasi clienti, publicand anunturi de mica publictitate in presa.
 
"In fapt, cercetarile politistilor specializati in investigatii criminale au fost incepute pornind de la anunturile publicitare aparute in diferite publicatii locale, prin intermediul carora mai multe tinere isi ofereau servicii sexuale, contra cost. Din investigatii a reiesit ca un grup de cinci tinere, cu varste cuprinse intre 18 si 36 de ani, sub supravegherea unei femei in varsta de 43 de ani, racolau barbati, prin intermediul anunturilor de mica publicitate, cu care intretineau relatii sexuale, in schimbul unor sume de bani, intr-un apartament inchiriat din municipiul Arad", se arata intr-un comunicat de presa transmis, miercuri, de Politia Arad.
 
Anchetatorii sustin ca femeile aveau "tarife" cuprinse intre 80 si 400 de lei, iar programarile clientilor si incasarea sumelor de bani pretinse erau facute de catre femeia de 43 de ani.
 
Pe numele celor cinci tinere politistii au intocmit dosare de cercetare penala pentru prostitutie, iar femeia care le "coordona" este cercetata pentru proxenetism.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu