marime text:

Circ in Capitala! A ajuns la Urgenta, cu un sarpe anaconda intr-o punga!

Circ, la propriu, cu dresura de serpi, duminica seara, la Spitalul Floreasca din Capitala! Un barbat care a avut nevoie de ingrijiri a bagat groaza in medicii de la camera de garda.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pacientul a uitat atunci de dureri si a iesit repede in strada, cu reptila incolacita in jurul gatului. Pana la urma, a fost convins sa mearga la sectie.

Barbatul a povestit ca a fost lovit de un individ care ii datora niste bani si pe care a vrut sa il sperie cu sarpele anaconda. Asa a ajuns la spitalul de urgenta Floreasca. Insa medicii au fugit mancand pamantul cand au vazut reptila pe care pacientul o tinea calm intr-o punga.

Cativa politisti si reprezentanti de la Politia Animalelor au incercat sa linisteasca apele. De la distanta insa. Si asta pentru ca barbatul de 41 de ani a tinut tot timpul sarpele in jurul gatului si s-a jucat cu el. Dupa lungi discutii, individul s-a mai potolit.

Intr-un final, barbatul a fost convins sa mearga la sectia de politie. Omul a fost amendat cu 1.000 de lei, deoarece nu avea autorizatie pentru a detine sarpele. Mai mult, cei de la Politia Animalelor vor face demersuri pentru ca reptila sa fie confiscata.

In urma cu doua saptamani, un varan, de peste 1 metru lungime, a fost pierdut de proprietar in zona Patinoarului Flamaropol si a bagat spaima in sute de oameni, in cele cinci ore cat a durat pana a fost prins.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu