marime text:

Chiriasul murise de sase luni, insa proprietarul l-a gasit abia acum

Descoperirea macabra intr-un bloc din Iasi. Proprietarul unei garsoniere a alertat politia, dupa ce si-a gasit chiriasul mort in casa. Cadavrul zacea se pare de cel putin o jumatate de an fara ca vecinii sa banuiasca ceva.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Doar necropsia va putea arata din ce cauza a sfarsit omul, pentru ca la prima vedere este imposibil de spus daca are rani pe corpul descompus.

Proprietarul locuintei a intrat la banuieli cand a vazut ca de luni de zile chiriasul nu a mai platit intretinerea. De chirie nici nu mai putea fi vorba.

Convins ca omul l-a lasat cu datorii si a dat bir cu fugitii, a rugat un vecin sa sparga usa si sa-i schimbe incuietorile. Abia atunci un miros greu a razbatut din locuinta, iar barbatul a inlemnit cand a dat cu ochii de cadavru.

Ultima oara, vecinii il vazusera pe omul care locuia acolo prin toamna si isi amintesc chiar si de o petrecere care a avut loc in casa lui.

Nici vecina care locuieste perete in perete si nici cunoscutii, care nu l-au mai vazut de atata amar de vreme si care si-au inchipuit ca plecase in Italia, unde mai obisnuia sa munceasca, nu s-au gandit ca in spatele usii inchise, omul era de fapt mort de luni de zile.

In timp ce lucreaza la clarificarea cauzelor mortii barbatului, politistii incearca sa afle daca mai avea rude pe lume care sa se ocupe de inmormantarea lui.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu