marime text:

Chinezii vor sa trimita politisti in Romania, ca sa rezolve disparitia misterioasa a unui cuplu!

Experienta inedita, pentru politistii romani, care incearca fara prea mult succes, sa gasesca doi soti chinezi, disparuti de multa vreme. La cererea familiei, stabilita aici, ofiteri din Beijing, ar putea ajunge la Bucuresti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Rudele cred ca numai niste asiatici se pot inflitra in comunitate, ca sa ii gasesca pe asasini.

17 martie 2009. Ora 16 si 30 de minute, Huang QingLu si Jiang Qing Lian, doi oameni de afaceri chinezi, cunoscuti pentru ca isi imprumutau cu camata conationalii, pleaca de-acasa. Urmau sa primeasca de la un datornic peste o jumatate de milion de euro. Rudele i-au vazut pe cei doi soti pentru ultima oara.

Masina a fost localizata dupa cateva ore in cartierul Pantelimon. Fusese abandonata. In interior - niciun indiciu legat de proprietari.

In curand se implinesc doi ani de cand parca au intrat in pamant, iar politistii nostri nu pot da de capat acestui caz. Mai ales ca exista temerea unui asasinat. De altfel, cel pe care trebuiau sa il intalneasca, devenit suspect principal, a fugit a doua zi din Romania. Cel mai probabil, s-a intors acasa, in China.

Pentru ca victimele faceau parte dintr-o familie, Ambasada Chinei de la Bucuresti a fost "sensibilizata" sa se implice in rezolvarea cazului.

Intre Romania si China exista inca din 1991 un tratat de asistenta juridica in materie penala, ceea ce le permite politistilor chinezi sa vina in Romania si sa afle unde sunt cei doi. Pana cand diplomatii asiatici vor parafa o intelegere cu procurorii romani, familia isi joaca ultima carte. Pune la bataie o recompensa de 20.000 de euro, celui care ofera informatii pretioase pentru rezolvarea cazului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu